Tine Fotballskole 2018 - klar for påmelding

Publisert: 22.03.2018

Klart for årets morsomste «skoleuke» På Soon arena og Vestby Arena.
Tine Fotballskole 2018 - klar for påmelding

           

 

 

 

TINE Fotballskole

HSV Fotball

 

Klart for årets morsomste «skoleuke» På Soon arena og Vestby Arena.

 

Arrangeres i uke 26, første skole ferie uken.

 

HSV Fotball har hvert år mange påmeldte til TINE Fotballskole, og vi vet at mange familier planlegger ferien etter når fotballskolen arrangeres. Det er en fantastisk måte å få ungene i aktivitet, og samtidig la våre unge trenertalenter få prøve seg sammen med HSV sitt sportslige team som legger opp planen for uken.

 

Allerede før TINE Fotballskole 2018 sparkes i gang, viser tallene at nesten 1,2 millioner barn og unge på landsbasis, har deltatt så langt siden oppstart Tine Fotballskole i 1998.

De populære deltakerpakkene inneholder Tine drikk, t-skjorte og sekk.

I tillegg får hver deltaker sin egen ball i fra HSV Fotball.

 

HSV Fotball ønsker å være med å ta ansvar for barnas helse både gjennom organisert aktivitet, og gjennom å tilby sunn mat for de som bestiller det som tilleggs valg. Drikken som alle får daglig via Tine er Sukkerfri. På vannflaskene anmodes det om å bruke vann.

 

HSV Fotball tilbyr grunnpakken som foregående år, med tre dager

mandag - onsdag kl. 10-00 – 14.00.

Vi imøtekommer et behov, for at noen ønsker å levere barn før og hente senere, samt tilby hele uken. Se vår påmeldingslink for detaljer: https://www.superinvite.no/#/invitation/18a9042b3fc5b02fe3d57fea87d6992f

 

Velkommen skal alle være og kontakt oss ved spørsmål.

 

 

Om TINE Fotballskole

 

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og har vært arrangert siden 1998, da TINE inngikk samarbeid med NFF. Sportslig kvalitet, trygge rammer og fokus på kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Til sammen deltar rundt 70 000 barn på TINE Fotballskole i året, fordelt på 450 arrangementer som varer fra 3-5 dager. Det er klubber som er arrangør, og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitets sikrer alle fotballskolene.