Meny
ANNONSE A6
ANNONSE A2

Annonsere på HSV Fotball

Nytt system tar tid


Publisert: 05.02.2012
HSV øver inn et nytt spillesystem. Det tar tid – og resulterer i svært mange baklengsmål.

Treningskampen mot Sprint Jeløy kunne like gjerne blitt kalt for øvelseskampen. Kampen var et ledd i arbeidet med å få inn et nytt spillemønster i laget der intensjonen og planen går ut å bli et mer spillende lag.

-Vi må øve mer, trene mer og nødvendigvis gå på noen blemmer før det nye spillemønstret sitter, sier trener Tor Arild Haddal etter 7-1 tapet mot Sprint Jeløy på Kambo. Haddal og laget har tydeligvis en jobb foran seg. I så måte er det bra at seriekampene ikke starter før i april, altså om vel to måneder. I mellomtiden skal HSV-spillerne på treningsleir til Kypros i påsken.

-Vi hadde for mange svake perioder der vi slapp inn altfor lette mål. Første omgang var best fra vår side, etter pause ble det bare rot. Vi må luke vekk de dårlige periodene – og vi må prøve å utvikle vårt eget spill. For tiden er vi ikke gode nok, vi må øve mer, understreker Haddal.

Kampen mot Sprint Jeløy viste klart divisjonsforskjellen mellom lagene – og at Sprint for tiden er bedre trent. Vegard Bjørseth scoret trøstemålet for HSV i første omgang. Neste treningskamp spilles mot Kolbotn.Soon IF

Vestby IL Fotball

Vestby Idrettsråd

Norges fotballforbund

Hølen IK

Østfold fotballkrets