Nytt nettsidedesign

Publisert: 23.06.2017

I dag er vi stolte av å publisere våre nettsider i ny drakt. For å følge med i tiden er det viktig å gjøre seg så tilgjengelig som mulig. Våre nye sider er mobilvennlige og lett å finne frem i.
Nytt nettsidedesign

De nye nettsidene er først og fremst laget for å være lette å lese. Store tekstområder og store bildeflater gjør at du lett finner det du leter etter. 

Mobiltilpasset

Nettsider i dag skal kunne leses på mobil, og nå kan du også lese våre sider på mobil uten problemer. Sidene er dynamiske og tilpasser seg de forskjellige skjermende den vises på.

Strukturert

Vi har også forsøkt å hjelpe de besøkende med et strukturert innhold. Alt er åpent tilgjenglig for alle. For klubbens medlemmer og tilhørende har vi laget menypunktet Klubben. Her finner du alt av informasjon du kunne trenge som trener, spiller, lagleder etc.

OPPDATERES

Det er jo slik at Rom ikke bygges på en dag. Vi har fortsatt felter og områder vi trenger å justere på nett. Lagene er et eksempel hvor hvert enkelt lag oppdateres ettersom vi får inn informasjon fra de enkelte lag. Finner du noe som mener bør justeres, fortell oss gjerne om det.

VI TAKKER

Prosite.no as som har utviklet det nye designet og satt alt i system. Det er hyggelig å ha en profesjonell medspiller på laget.