HSV satte preg på Dana cup

Publisert: 28.07.2017 Saken oppdatert: 31.07.2017

Denne uken har 8 lag fra HSV deltatt på Dana cup i Hjørring. Og HSV var godt synlig både på og utenfor banen. Mange foreldre, trenere, støtteapparat og ikke minst masse fotballglade barn og ungdom opplevde masse god fotball og sosial hygge. Jentelaget (2005) fikk også æren av å delta i åpningssermonien. Disse jentene viste senere på banen at æren var fortjent.
HSV satte preg på Dana cup
Slik gikk det med de forskjellige lagene:

J05
Dana J05

Jentelaget deltok i sin første internasjonale cup. Men det viste de ikke på banen. De gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, og ble gruppevinnere. Og det med overbevisende målforskjell, og uten å slippe inn et eneste mål. Som gruppevinnere gikk de direkte til 1/4-finalen i A-sluttspillet. Der møtte de et meget sterkt tysk lag. Og der måtte selv disse jentene se seg slått. 6-0 endte denne kampen. Dette tyske laget tok seg helt til finalen hvor de tapte med minst mulig margin. Så jentene fra HSV har all grunn til å være stolte.

J12 Dana

Resultater J05:
Gaza UNRWA Football Team - HSV FB     0-5
HSV FB - Bjerke IL 2     5 - 0
HSV FB - Tornby IF     0 - 0
Bjarg IL - HSV FB     0 - 1
HSV FB - Kreis Cloppenburg NFV     0 - 6

G11

HSV stilte med to lag i denne klassen. Og G11 1 kom seg helt til 1/4-finalen i B-sluttspillet. Der ble det et knepent tap mot det danske laget Skibsby-Højene IF. En stor prestasjon av guttene. Så også disse guttene har god grunn til å være stolte. G11 2 fikk en tøff gruppe, og måtte tåle mange baklengstmål i gruppespillet. I 1/16-finalen i B-sluttspillet ble det et hederlig 3 - 0 tap mot Frogner.

Resultater G11:
Albarsa FC - HSV FB 1     5 - 0
HSV FB 1 - Byåsen IL     6 - 0
Team Horne-Hirtshals 2 - HSV FB 1     2 - 1
HSV FB 1 - Lundergård IU 2     8 - 0
Andheri FA - HSV FB 1     2 - 3
Skibsby-Højene IF 1 - HSV FB 1     3 - 2

Kedainiu FK - HSV FB 2     4 - 0
HSV FB 2 - Søreide IL     0 - 5
Skibsby-Højene IF 3 - HSV FB 2      7 - 0
Frogner IL - HSV FB 2     3 - 0

G12

Dette var et lag som i utgangspunktet var satt sammen av søsken av allerede andre deltagende spillere.Laget bestod av spillere både fra Son og Vestby som ikke har spilt sammen før. G12 fikk en tøff start mot et lag fra Makedonia og mot førstelaget til Sandnes Ulf. Men i den siste gruppespillkampen fikk de en stor seier mot det danske laget Skibsby-Højene IF. Laget endte på 3.plass i puljen, og dermed B-sluttspill på 2005-guttene. 1/16-finalen ble en målrik kamp. Og guttene fra HSV dro inn seieren mot Skudenes med sifrene 7 - 5. I 1/8-finalen møtte de et lag fra Spania. Denne kampen endte i straffesparkkonkurranse. Og guttene gikk på et knepent tap 5 - 6. Og da var også disse guttene ute av sluttspillet. Men all grunn til å være fornøyde, da dette gikk over all forvetning.

G12 Dana

Resultater G12:
Albarsa FC - HSV FB     4 - 1
HSV FB - Sandnes Ulf 1     0 - 2
Skibsby-Højene IF 2 - HSV FB     0 - 5
HSV FB - Skudenes UIL     7 - 5
HSV FB - Castelldefels U.E     5 - 6

G13

Guttene født i 2004 startet gruppespillet mot et lag fra Jerusalem. Her ble det tap 2 - 1. I andre kamp møtte de gruppevinneren Nanset. Her ble det 4 - 2 tap. I siste kamp kom seieren mot Madla 3. 1 - 0 endte denne kampen. Guttene endte da på 3.plass i puljen, og B-sluttspill.
I 1/32-finalen møtte de et lag fra Ukraina, og guttene kjempet seg til en seier. 2 - 1 til HSV. I 1/16-finalen møtte de Øyestad FB 2, som ble for sterke for våre gutter. Ble 2 - 0 tap, og laget ute av cupen.

Resultater G13:
Jerusalem FA - Beit Safa - HSV FB     2 - 1
HSV FB - Nanset IF     2 - 4
Madla IL 3 - HSV FB     0 - 1
HSV FB - Temp     2 - 1
Øyestad FB 2 - HSV FB     2 - 0

G14

2003 stilte med to lag i år. I fjor kom flere av disse guttene helt til 1/4-finalen i A-sluttspillet. Ville guttene klare det igjen? Førstelaget fikk en tøff start mot et defensivt lag. HSV hadde ballen 95% av tiden, men vanskelig å spille mot et lag som ikke ønsker å angripe. Kampen endte 1 - 1. Andre kampen møtte de tøff motstand. Et akademi-lag fra Hjørring. Kampen ble en tøff affære, men guttene jobbet hardt og fikk overtak i kampen. Og guttene vant til slutt 1 - 0. Og var tilbake der de skal være. Siste kampen i gruppespillet var enklere motstand, og de vant som forventet enkelt 0 - 4. Med dette var de gruppevinnere, og klare for A-sluttspillet. I 1/32-finalen møtte de polsk motstand. Men dette ble en enkelt match for våre gutter. Og vant hele 6 - 0. Guttene fra Polen var meget lei seg, og ble trøstet av guttene fra HSV. Dette endte til slutt til et felles bilde. Det er fairplay gutter!

g03 dana polen

I 1/16-finalen møtte det et meget godt lag fra Bærum. Det ble en jevn match, men Bærum satte kampens eneste mål i sluttminuttene. Og dermed var også klubbens gode G14-lag også ute av Dana for denne gang. Men vi vil helt sikkert se mer av disse guttene.

Andrelaget til 2003 var en blanding av KM2 og bredde-spillere. Og regnet på forhånd med at det ville bli tøft å komme videre til et A-sluttspill. Men etter første kamp begynte man å se at det faktisk var mulig. Guttene hadde målfest mot Re 2. Og guttene gav seg ikke før det stod 8 - 1 på måltavlen. Andre match ble en fysisk tøff kamp. Team Horne-Hirtshals spilte tøff fotball, og dette ble en meget utmattende kamp for de tapre guttene. Ble til slutt 1 - 0 tap, men kunne bikket andre veien. Dette laget ble til slutt gruppevinner. Siste kampen i gruppespillet ville avgjøre hvem som ville følge Horne-Hirtshals til A-sluttspillet. Og muligheten var absolutt tilstede. Kampen ble meget jevn, men forrige kamp satt i beina til guttene. De orket ikke fullt så mye. Og Sandved scoret kampens eneste mål. Dermed ble det 1 - 0 tap også i denne kampen, og det ble da B-sluttspill.

G03 2 Dana

I 1/32-finalen møtte guttene Rælingen 2. Ble en tett kamp også dette. Men denne kampen hadde vi marginene på vår side. Og scoret kampens eneste mål. Og var dermed klare for 1/16-finalen. Der skulle de møte førstelaget til Tønsberg. Noe vi regnet med ville bli tøft. Og tøft ble det. I løpet av de første 5 minuttene hadde Tønsberg scoret 3 mål. Dog unødvendige mål. Resten av kampen ble målløst. Så endte 3 - 0, og dermed var også andrelaget til 2003 ute av Dana. Etter en kamp som ble avgjort av de første 5 minuttene. Men guttene er strålende fornøyde, og gjorde det bedre en forventet med mange skader og etter hvert en tynn spillerstall.

Resultater G14:
HSV FB 1 - Husøy & Foynland IF     1 - 1
HSV FB 1 - Hjørring IF-VFF     1 - 0
Sandnes Ulf 2 - HSV FB 1     0 - 4
HSV FB 1 - Victoria Wrzesnia     6 - 0
Bærum SK - HSV FB 1     1 - 0

HSV FB 2 - Re FK 2     8 - 1
HSV FB 2 - Team Horne-Hirtshals     0 - 1
Sandved IL - HSV FB 2     1 - 0
HSV FB 2 - Rælingen FK 2      1 - 0
Tønsberg FK 1 - HSV FB 2     3 - 0

G15

2002-guttene fikk en tøff pulje. Hvor blant annet et akademi-lag fra Hjørring var en av motstanderene. Første kamp ble en jevn affære med en god del mål. Ble til slutt et knepent 3 - 4 tap mot Hisøy. Neste kamp var mot akademi-laget. Her ble det mange mål i mot. 6 - 0 ble det til slutt til Hjørring. Siste kamp var mot Loddefjord. Her ble det et 3 - 0 tap. Siste plass i puljen, og B-sluttspill.

g2002

I 32-finalen møtte guttene Vaulen. Og etter 5 - 1 tap så var også G15 ute av Dana cup.

HSV har iallefall vært synlige og bitt fra seg på banen. Og forhåpentligvis så vil vi vise det også neste år. Har vært en kjempemorsom uke for alle rundt lagene og ikke minst for spillerne selv!

HSV har all grunn til å være stolte av lagene sine!