HSV Fotball søker ny Daglig leder

Publisert: 21.01.2020

Vår daglige leder har fått ny jobb og klubben søker derfor hans etterfølger.
HSV Fotball søker ny Daglig leder

HSV Fotball er Østfold Fotballkrets nest største fotballklubb, og omfatter et stort geografisk område.

 

Vår daglige leder har fått ny jobb og klubben søker derfor hans etterfølger.

 

Daglig leder vil ha ansvar for generell klubbdrift, herunder: økonomistyring med budsjett- og resultatansvar, personalansvar, salg og marked, utviklingstiltak og klubbutvikling.

Stillingen er på heltid og det må beregnes at man må jobbe enkelte ettermiddager/kvelder per måned.

Man ser helst at personen har bakgrunn fra idretten/frivillige organisasjoner og innehar erfaring fra foreningsdrift, ledelse og administrasjon.

Av personlige egenskaper ønsker man en strukturert og initiativrik person som har ambisjoner om å utvikle og modernisere klubben videre. Det er en fordel med gode kommunikasjonsevner, god kjennskap til Microsoft teams/Office.

Klubben kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt miljø. HSV Fotballs drift og aktiviteter bygger på verdiene glede, trygghet, felleskap og handlekraft. Alle skal kunne delta uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå, alle skal ha mulighet til å utvikle seg både sportslig og som menneske.

 

Som en av kretsens største klubber (over 750 aktive fotballspillere, 250 ledere fordelt på nærmere 75 lag) har HSV ambisjoner om å bli en av de beste utviklingsklubbene i regionen. I tillegg til høy aktivitet i alle årsklasser tilbys det også fotballfritidsordning og deltakelse på «Select Spillerutvikling's Fotball Akademi».   

 

Stillingen rapporterer til klubbens styre ved Styrets leder.

Fakta om HSV Fotball:

HSV Fotball er en sammenslåing av Hølen IK, Soon IF, Vestby IL (fotball). Klubben ble stiftet i 2009, og defineres som en felles klubb for hele kommunen og disponerer 3 kunstgressbaner og 2 gressbaner.

Henvendelse om stillingen kan gjøres til styreleder Jonny Linus Halvorsen på tlf 99525000r på mail: styreleder@hsvfotball.no.

 

Søknaden sendes til HSV Fotball, Sonsveien 49, 1555 Son eller på mail til post@hsvfotball.no . Søknadsfristen er 7.2.20.