G14 ble kretsmestere i 5'er innefotball

Publisert: 20.11.2017 Saken oppdatert: 28.11.2017

G14 stilte i helgen med 2 lag på Ungdomstreffet i Østfoldhallen. Vinneren ville bli kretsmester. 26 lag stilte i klassen G14, og puljespillet var allerede torsdag kveld.
G14 ble kretsmestere i 5'er innefotball
Og for en cup det ble for G14. Begge lagene gikk ubeseiret gjennom gruppespillet torsdag, og spilte 1/8 finaler sent torsdag kveld. HSV 1 møtte Lisleby, og HSV 2 møtte Sarpsborg. Og begge lagene gikk seirende ut. Så guttene hadde klart å komme seg videre til 1/4-finalen som skulle foregå søndag. Gleden ble noe redusert da man fant ut at lagene skulle møte hverandre.

Søndagen startet da med HSV 1 mot HSV 2. Dette er gutter som trener sammen 4 dager i uken, men ingen hadde alikevel lyst til å bli slått. Ble en jevn kamp. Kanskje jevnere enn man skulle tro.. Ved kampslutt var det uavgjort 1 - 1. Og det ble da sudden death. Det vil si to mot to pluss keepere. 2 - 3 minutter ut i ekstraomgangen falt avgjørelsen. HSV 2 fikk puttet vinnermålet. HSV 1 var da slått ut av eget lag.


HSV 1 mot HSV 2 i 1/4-finalen


I semifinalen møtte guttene Tistedalen. Kampen startet litt rustent, men guttene kviknet til utover kampen. Og det endte til slutt med en overlegen 5-1 seier. Og guttene var da klare for finalen!

I finalen stod Gresvik på den andre banehalvdelen. Også denne kampen startet litt tregt. Ballen gikk frem og tilbake, og kampen var veldig jevn. Men med kun et par minutter igjen så fikk HSV satt inn vinnermålet. Så HSV G14 gikk seirende ut 1-0. HSV var da kretsmestere!

En god prestasjon av guttene, og selv om det var kjedelig at guttene møtte hverandre allerede i 1/4-finalen, så har alle guttene en god grunn til å være stolte. 1.plass og delt 8.plass av 26 lag er strålende innsats av de talentfulle guttene. Bare å glede seg til fortsettelsen!